Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Épülhet egy forgalmas utca Nyíregyházán

| 2022. 07. 26. | 16:03:00
Szerződést is kötöttek a kivitelezővel.
Épülhet egy forgalmas utca Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fejlesztik a Sátor utcát Nyíregyházán. Az utca már meglévő burkolatának végszelvényétől indul a fejlesztés, és folytatódik egészen a Kavics utca északi határával egy vonalban található végszelvényéig.
Az út teljes hossza majdnem 1872 méter, ennek egy része már aszfaltos. A megvalósításra a közbeszerzést Nyíregyháza önkormányzata írta ki. 

Az eljárás eredményét a Közbeszerzési Értesítő július 26-i számában tették közzé. A szilárdburkolatot 1330 méter hosszan építik ki. A burkolat 4 méter széles lesz.

A meglévő közművek sűrű elhelyezkedése miatt körülményes a vízelvezetés megoldása az utcában. A burkolat víztelenítését, a vízelvezetést - ahol elfér -, nyílt, földmedrű szikkasztó árokrendszerrel oldják meg vagy folyókával. Ahol lehetséges, ott a terv szerint a legközelebbi szikkasztó árokba kötik be, ahol pedig erre nem volt lehetőség, szikkasztó kutakat terveztek.

A kivitelezésre a tolcsvai székhelyű TBK-Építő Kft. ajánlatot fogadták el. A cég nettó 124,52 millió forintból végzi el a beruházást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés