Hirdetés

Diákok segítik a rendőrök munkáját Nyíregyházán

nyiregyhaza.hu

2022.08.03. 18:23

Diákok segítik a rendőrök munkáját Nyíregyházán
(Fotó: nyiregyhaza.hu)

A turistákra specializálódtak leginkább a tanulók.

Hirdetés

Hirdetés

Szórólaposztás, útbaigazítás és a turisták segítése – hasznosan telnek a fiatalok napjai, amikor a Tourist Police szolgálatnál dolgoznak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a turisztikai szezonban a közösségi szolgálatot ellátó diákokkal közösen vannak jelen a turisztikailag frekventált helyeken, valamint nagy figyelmet fordítanak az állampolgárok vagyonbiztonságának megóvására és az áldozattá válás megelőzésére. A kapitányság egyenruhás és bűnmegelőzéssel foglalkozó kollégái, valamint a közösségi szolgálatot ellátó diákok a forgalmasabb helyszíneken az elmúlt napokban is szórólapokkal hívták fel a lakosság figyelmét a vagyonvédelem fontosságára.

Sok éve működik már a szolgálat a városban, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hasznos munkát végeznek. Évente 100 feletti a középiskolások száma, így igen népszerű lehetőségnek számít a tanulók körében, akik hasznos munkát végeznek a turisztikailag frekventált helyszíneken

írja a nyiregyhaza.hu mindezt augusztus 3-án.

A turisták figyelmét Sóstógyógyfürdőn és a belvárosban többnyelvű bűnmegelőzési kiadvánnyal hívják fel az áldozattá válás megelőzésére.

Nyíregyházarendőrségdiákokbűnmegelőzés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés