Hirdetés

Hirdetés

Fejlesztéseket valósítanának meg a Jósa András Múzeumban

Közbeszerzési Értesítő

2022.08.22. 11:50

Fejlesztéseket valósítanának meg a Jósa András Múzeumban
(Fotó: Jósa András Múzeum Facebook-oldala)

A nyíregyházi önkormányzat írt ki közbeszerzést.

Hirdetés

Közbeszerzést írt ki a nyíregyházi önkormányzat a Jósa András Múzeum turisztikai célú fejlesztésére – derül ki az augusztus 22-i Közbeszerzési Értesítőből. Az önkormányzat az intézmény „A” és „B” épületének komplex fejlesztését szeretné megvalósítani, valamint a „C” épületet elbontani.

Az „A” és „B” két épületrész, azonban ténylegesen az eredeti építés idején egybeépítették és egyazon technológiával hozták létre. Az eltérő megnevezést az eltérő funkciók csoportosítása adta.

Az „A” épületben pinceszint, földszint, két emelet és tetőtér is van, amelynek belső hasznos alapterülete 3534 négyzetméter. A leendő nyertes pályázattevőnek többek között a csapadékvíz-elvezető csatornarendszer teljes körű felülvizsgálatát, földszinti födém cseréjét (szakaszosan), akadálymentesítést, fogadótér átalakítását, kiállítóterek kialakítását kellene elvégezni.

A „B” épület szintén pinceszintből, földszintből, két emeletből, tetőtérszintekből áll, amelynek belső hasznos alapterülete 509 négyzetméter. Az „A”-hoz hasonló beavatkozásokat szükséges itt is megoldani, emellett pedig azt tevezik, hogy a két épületet egybenyitják.

A „C” épület pinceszintből és földszintből áll, amelyek összesen 759 négyzetméteresek.

Az ajánlatokat szeptember 16-ig várja az önkormányzat.

NyíregyházaJósa András Múzeumfejlesztésfelújításközbeszerzés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés