Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsban felvonul a magyar haderő

| 2022. 08. 23. | 14:50:00
A Magyar Honvédség átcsoportosításokat hajt végre
Szabolcsban felvonul a magyar haderő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Katonai menetoszlopok közlekednek az ország keleti részén kedden és szerdán - hívta fel a figyelmet kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében a Honvédelmi Minisztérium (HM). Azt írták: az említett két napon a reggeli, délelőtti órákban a Magyar Honvédség átcsoportosításokat hajt végre, ezért Hódmezővásárhely-Fehérgyarmat térségében katonai járművek közlekednek.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól" - emelték ki.

A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják. A Magyar Honvédség mindenkit arra kér, hogy a katonai szállítmány közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjen - áll a HM közleményében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés