Hirdetés

Hirdetés

Változik a forgalmi rend a Jósa András Oktatókórházban

szabolcsihir.hu

2022.08.03. 14:05

Változik a forgalmi rend a Jósa András Oktatókórházban
A Jósa András Oktatókórház (Fotó: MTI)

Bontási és kivitelezési munkálatok kezdődnek.

Hirdetés

Augusztus 4-től, csütörtöktől megkezdik a Jósa András Oktatókórházban az infektológia régi épületének lebontását, amely miatt változik a forgalmi rend a kórház területén – számolt be a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház a közleményében. Előreláthatóan a bontás 45 napot vesz majd igénybe, amelynek első 10 napjában, augusztus 4. és 13. között, a Nagyvárad utcai teherporta felől érkező gépjárműforgalomban egysávos közlekedési rend lép életbe az érintett útszakaszon.

A B. Braun Művese Állomás, a Területi Vérellátó, valamint a 20/A jelű épület (Pénzügyi Osztály, Pénztár, Humánpolitikai Igazgatóság, Műszaki Igazgatóság, Logisztikai Osztály) megközelíthetősége szintén megváltozik.

A felsorolt épületeket a munkálatok ideje alatt, gyalogosan és gépjárművel érkezve is csak a Nagyvárad utca felőli teherporta kerítése és a Patológia épülete között elkanyarodó útvonalon lehet megközelíteni.

A közleményben arra is felhívják a figyelmet, hogy a 20/A jelű és a Szakrendelő épület közötti területen a kivitelezés teljes ideje alatt megszűnik a parkolási lehetőség.

 

NyíregyházaJósa András Oktatókórházforgalmirend-változás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés