Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza a marketing fővárosa

| 2022. 09. 20. | 12:12:00
Már harmadik alkalommal nyert a szabolcsi megyeszékhely.
Nyíregyháza a marketing fővárosa
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza 2020 és 2021 után idén is első helyen végzett a nyolcadik alkalommal meghirdetett Városmarketing Gyémánt Díj pályázaton, amelyet a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete szervezett. A város 20 Marketing Gyémánt Díjat kapott a megmérettetésen, így újra elnyerte a Marketing Fővárosa címet is – olvasható a nyíregyházi önkormányzat közleményében.

Ezen kívül a város az örökös Gyémánt Ranglista első helyére került 64 Marketing Gyémánt Díjjal. A Gyémánt Ranglista mutatja, hogy a települések összesen hány gyémántot szereztek 2015 és 2022 között.

Nyíregyháza pályázatait a Város-Kép Nonprofit Kft. munkatársai készítették, és adták be. Idén négy kategóriában lehetett nevezni marketing megoldásokkal, eszközökkel. Az ismert szakemberekből álló zsűri a 146 pályamunkát a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján értékelte.

Budapesten, a marketing szakma csúcstalálkozóján, a Marketing Summit Hungary 2022 konferencián adta át a díjakat Hinora Ferenc, a Magyar Marketing Szövetség elnöke, Dr. Papp-Váry Árpád, az Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Prof. Dr. Piskóti István, az MMSZ elnökségi tagja, a Miskolci Egyetem Marketing Intézetének vezetője.

A díjátadó ünnepségen Hinora Ferenc, a Magyar Marketing Szövetség elnöke kiemelte Nyíregyháza teljesítményét. – Nyíregyháza évek óta nagy előnnyel vezeti a ranglistát, amihez külön gratulálok, hiszen ez jó az ott élők számára és jó üzenetet közvetít az ország számára is. Kívánom, hogy folytassa tovább ezt a példamutató marketing tevékenységet – fogalmazott.

– Nyíregyháza felismerte azt, hogy a városmarketingnek milyen óriási szerepe van. A díjakból pedig látszik, hogy van egy nagyon tudatos és megfontolt építkezés, aminek köszönhetően a város presztízse folyamatosan nő, melyben a város polgármesterének is hatalmas szerepe van – méltatta a várost Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Miskolci Egyetem Marketing Intézetének vezetője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés