Hirdetés

Bedrogozva vezetett egy férfi Nyíregyházán

police.hu

2022.11.05. 11:11

Bedrogozva vezetett egy férfi Nyíregyházán

Az utastérben is találtak a rendőrök kábítószert.

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya munkatársai vontak intézkedés alá november 3-án este Nyíregyházán egy személygépkocsit, és annak utasait.

A járművezető láthatóan bódult állapotban volt, ezért a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak vele szemben, amely negatív értéket mutatott. A rendőrök kérdésére, hogy fogyasztott-e kábító-, vagy bódító hatású szert, a férfi nemleges választ adott.

A rendőrök a személygépkocsit átvizsgálták, és annak utasterében elrejtve három műanyag tasakban, összesen 34 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt az öt férfit előállították.

A kábítószer-gyorsteszttel elvégzett vizsgálat a járművezető és egyik utasa szervezetében amfetamin hatóanyag jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök járművezetés bódult állapotban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a járművezető vezetői engedélyét elvették, és az ügyben büntetőeljárás lefolytatását kezdeményezték.
kábítószeramfetamin

Hirdetés

Hirdetés