Hirdetés

Hirdetés

Elkészült a körforgalom a Korányi Frigyes utcánál

szabolcsihir.hu

2023.02.06. 16:29

Elkészült a körforgalom a Korányi Frigyes utcánál
(Fotó: nyiregyhaza.hu)

Biztonságosabban lehet közlekedni Nyíregyházán.

Hirdetés

Befejeződött a Korányi Frigyes utca és a Csaló köz csomópontjában a körfotgalom építése, valamint végére értek az útfelújításoknak a Korányi Frigyes és a Szarvas utcákban is – adta hírül az önkormányzat február 6-án. Mint írták, a projekt célja az volt, hogy biztonságosabb közlekedési feltételeket és körülményeket teremtsenek a városközont felé haladó autósoknak, valamint elősegítsék az egyenletes haladást, ezzel csökkentve a felesleges várakozásokat és így a környezeti terhelést.

A fejlesztéssel érintett útszakaszok:

  • Korányi Frigyes utca felújítása, a Kosbor utcától a Sóstóhegyi útig és a Korányi Frigyes utca - Csaló köz csomópontban körforgalom építése; hossza: 2650 méter.
  • Szarvas utca felújítása, a Szarvas utca 61. – Szarvas utca 109. számú ingatlan közötti szakaszon, melynek hossza 466 méter. Kialakított kerékpárforgalmi létesítmény hossza 285 méter.
  • Korány Frigyes – Csaló köz körforgalmú csomópont keleti ágán található kétoldalú járda felújítása, melynek hossza 384,7 méter.
A projekt során felújították a burkolatot, akadálymentesítettek, autóbusz öblöket építettek és megoldották a csapadékvíz elvezetését is.
Nyíregyházakörforgalom

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés