Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Volt jobbikos: „Időzített bomba ketyeg a nyírségi éjszakában”

| 2023. 03. 07. | 18:21:00
Kiáll a biztonságiak mellett a politikus.
Volt jobbikos: „Időzített bomba ketyeg a nyírségi éjszakában”
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi volt jobbikos politikus, László Attila hosszabb bejegyzést írta a Facebookon az előző hétvégén történt tömegverekedés kapcsán. Amint arról beszámoiltunk, a Mamma Mia Club nevű szórakozóhely előtt fiatalok és a biztonságiak verekedtek össze. A rendőrség több embert őrizetbe vett.

„A bomba hamarosan robban!” 

– kezdte a bejegyzést László Attila, majd azzal folytatta, hogy az egyik biztonsági őr tájékoztatta arról, hogy mi is történt pontosan. Szerinte az a biztonsági őr nem először kereste meg őt, mivel „az utóbbi egy évben ugyanis észbontó állapotok uralkodnak a nyírségi éjszakában. László Attila felidézi, hogy

"tavaly augusztusban is napvilágot látott egy hasonló esett Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéből, amikor Vásárosnaményban csak az isteni gondviselés mentette meg az éjszakai szórakozóhelyen megkéselt biztonsági szakember életét”.

László Attila szerint a mostani balhé két héttel ezelőtt kezdődött azzal, hogy "a támadókat eltanácsolták az éjszakai szórakozóhelyről, mert ez a társaság már akkor sem bírt magával, ráadásul egy 16 éves lányt drogoztattak be, majd viselkedtek erőszakosan vele szemben”. László Attila szerint az előző hétvégén ugyanez a háromfős társaság próbált bejutni a klubba. A biztonságiak nem engedték be őket, így eltávoztak, de nem sokkal később „erősítéssel, mintegy tízfőnyi legénységgel tértek vissza, és támadtak rá a biztonsági személyzetre”.

Az egyik támadó egy bokszerrel úgy ütötte meg az egyik őrt, hogy gyakorlatilag a fél arca leszakadt, és jelenleg is kórházban van, valamint erősen kérdéses, hogy visszanyeri majd a szeme világát. A súlyos sérülései miatt egyelőre a szemét műteni nem lehet.

– írta a volt jobbikos politikus, aki szerint ebből a bokszeres ütésből kerekedett a tömegverekedés. Azt is hozzátette, hogy információi szerint a támadók kábítószer hatása alatt állhattak. 

Nyilvánvalónak tűnik, hogy hibáztak az örök, de ismerve a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében uralkodó éjszakai állapotokat, számomra nem kérdés hogy egy időzített bomba ketyeg a nyírségi éjszakában, amely előbb vagy utóbb robbanni fog

- írta László Attila, aki szerint már több esetben is fordultak hozzá az éjszakában dolgozó biztonságiak a tarthatatlan állapotok miatt. A panaszok minden esetben arról számoltak be, hogy a drogtól kivetkőzött (szinte egyöntetűen cigány származású) alakok miatt kritikussá vált a helyzet. Legyen szó akár éjszakai szórakozóhelyekről, vagy akár falunapokról, állandó probléma a csoportos erőszak és ilyenkor nem ritkán a kés is előkerül - írta László.

Persze a magukat jogvédőként feltüntető kisebbségi sarlatánok is azonnal a porondra léptek, Száva Vincével az élen, aki a megtámadott biztonságiak túlkapását azonnal rasszista indíttatású erőszaknak mutatja be, és március 10-én péntek este 9 órára meg is hirdettek egy „békés tüntetést” a nyíregyházi szórakozóhely előtti parkolóba. Viszont az esetet követően összefogtak az éjszakában dolgozó biztonságiak is, ugyanis elegük lett abból, hogy minden hétvégén az életüket kockáztatják nevetségesen alacsony bérekért és még számtalan esetben őket hurcolják meg, vagy kerülnek börtönbe, a magukból kivetkőzött zombi modra támadó drogos csőcselék miatt. Ezért ők is megkezdték egy demonstráció szervezését március 10-én, péntek estére és már több százan vannak

- írta a volt jobbikos, aki szerint borítékolható, ha még nem is március 10-én este, de a bomba ismét robbanni fog, és nem csak a Nyírségben.

[Beillesztett cikk: Nyíregyházi tömegverekedés: a Mamma Mia reagált a balhéra]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés