Hirdetés

Keresik azt a sofőrt, aki elütött egy nőt Nyíregyházán

police.hu

2023.04.27. 11:25

Keresik azt a sofőrt, aki elütött egy nőt Nyíregyházán

A baleset a Nádor utcán történt.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Egy eddig ismeretlen járművezető április 21-én 9 és 10 óra között az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, ismeretlen típusú személyautóval közlekedett Nyíregyházán, a Nádor utcán a Róka utca felől a Szent István utca irányába. A gépkocsivezető közlekedése során a Nádor utca, Szent István utca útkereszteződésénél, a körforgalomnál nem biztosított elhaladási elsőbbséget a gyalog- és kerékpárúton szabályosan, kerékpárral közlekedő nő részére, akivel összeütköztek, majd a kerékpáros az úttestre esett.

A nő és a férfi a baleset helyszínét személyes adataik rögzítése nélkül, egymás kölcsönös beleegyezése alapján elhagyták.

A baleset feltételezett okozója, egy ezidáig ismeretlen személyazonosságú férfi a baleset után segítséget nyújtott a kerékpárral közlekedő nő részére, akit kórházba szállított, azonban a felek között a felelősség kérdéséről nem esett szó.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a baleset feltételezett okozójának kilétét illetően, illetőleg amennyiben maga a gépjárművezető magára ismer, jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.
balesetNyíregyházaszemtanúfelhívás

Hirdetés

Hirdetés