Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszállják Nyíregyházát a Jehova Tanúi

| 2023. 06. 02. | 13:21:00
Megtöltik a szállodákat és éttermeket – írják.
Megszállják Nyíregyházát a Jehova Tanúi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A pandémia miatti három évig tartó szünet után a Jehova Tanúi ismét Nyíregyházán tartja meg a kongresszusát.

A közleményben felidézik: 2019 előtt a nyári időszakokban Jehova Tanúi megtöltötték a szállodákat és éttermeket, amint részt vettek éves kongresszusukon Nyíregyházán. 2020-ban a pandémia megszakította ezt a hagyományt, amikor a tanúk az egész világon törölték a személyesen megtartott rendezvényeket, és a kongresszusokat virtuálisan tartották meg több mint 500 nyelven. 2023. júniustól kezdődően Jehova Tanúi újra két egymást követő hétvégén (június 23-25. és június 30-július 2.) tartják meg a kongresszusukat Nyíregyházán.

Annak ellenére, hogy nagyon szerettük a virtuális kongresszusok kényelmét és minőségét, semmi sem pótolhatja azt, amikor nagy létszámban együtt vagyunk

- mondta Kovács József, a Jehova Tanúi szóvivője, aki szerint a türelem egy gyönyörű tulajdonság, amelyet minden keresztény szeretne kimutatni a mindennapi életében. Ezzel arra utalt, hogy a 2023-as kongresszusokat a "Legyetek türelmesek” mottóval hirdetik.

A közlemény végén kiemelik: a kongresszus nyitott a nyilvánosság részére, és nincs pénzgyűjtés. A programmal kapcsolatos további információk a jw.org weboldalon érhetőpk el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés