Hirdetés

Nyíregyháza tobábbra is főváros!

2023.09.18. 17:16

Nyíregyháza tobábbra is főváros!
Az elismeréseket Zagyva Gyula, a Város-Kép Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át Budapesten (Fotó: nyiregyhaza.hu)

Tarolt a szabolcsi megyeszékhely, és a vármegyét is felhúzta.

Hirdetés

2023-ban is Nyíregyháza lett a marketing fővárosa! Sorozatban negyedszer, idén 34 Marketing Gyémánt Díjjal lett az első a város a Magyar Marketing Szövetség, valamint a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete által meghirdetett pályázaton. Az elismeréseket Zagyva Gyula, a Város-Kép Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át Budapesten, a Marketing Summit Hungary 2023 konferencián, szeptember 14-én.

A Városmarketing Gyémánt Díj pályázatot  a kilencedik alkalommal hirdették meg. Rekordszámú jelentkező között 34 gyémánttal lett győztes Nyíregyháza. A közel 200 beérkezett pályamunkát ismert, 50 fős szakemberekből álló zsűri bírálta el.  Nyíregyháza 2020, 2021 és 2022 után ebben az évben is első helyen végzett, így sorozatban negyedszer, 2023-ban is elnyerte a Marketing Fővárosa címet - olvasható a polgármesteri hivata közleményében.

Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Miskolci Egyetem Marketing Intézetének vezetője elismerően nyilatkozott Nyíregyháza munkásságáról.

Nyíregyháza aktivitása töretlen, az elmúlt években és most is megmutatta, hogy milyen sokszínű az a marketing tevékenység, amit végez a város a kommunikációtól a közösségépítésen át a különböző rendezvényekig. A zsűri elismerte és támogatta idén 34 sikeres pályázatát a városnak és ezzel megnyerte a fődíjat, a Marketing Fővárosa díjat. Ezzel nagyban hozzásegítette a vármegyét is a megyei különdíj megszerzéséhez. A teljesítményük magáért beszél, gratulálok a városnak, és köszönöm ezt az aktivitást, amivel példát mutat más városoknak

– mondta el Piskóti István, miután Nyíregyháza az örökös Gyémánt Ranglista első helyét is megtartotta, 98 Marketing Gyémánt Díjjal. A város fölénye itt is jól érzékelhető, hiszen a lista második helyén Miskolc szerepel, de mindössze 48 Marketing Gyémánt Díjjal.

Ez egy óriási eredmény, egy hihetetlen siker. Számunkra viszont nem hihetetlen, mi erre számítottunk, hiszen tudtuk, hogy milyen magas színvonalon dolgozik a Város-Kép Nonprofit Kft. csapata és az egész önkormányzati rendszer. Kiemelném, hogy egymás után negyedszer nyertünk, erre még egy város sem volt képes. Az külön nagy dolognak számít, hogy akkor tudtunk újra nyerni, amikor a legtöbb résztvevő vett részt a pályázaton. Ez minden nyíregyházit érint, mert ez az egész városról szól, nemcsak azokról, akik készítették vagy részt vettek benne. Mindenki, aki nyíregyházi, közvetve hozzájárult ahhoz, hogy városunknak ilyen hírneve és marketingje legyen

– mondta Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere a díjak kapcsán, kiemelve, hogy a vármegye is győzött az összesítésben. A vármegyéből Nyíregyháza mellett Vásárosnamény és Mátészalka is indult a pályázaton. A Kisvárosi első elnevezésű díjat Mátészalka kapta 10 Marketing Gyémánt Díjjal, Vásárosnamény 2023-ban 5 Marketing Gyémánt Díjat vihetett haza.

NyíregyházaVásárosnaményMátészalkavárosmarketingmarketing

Hirdetés

Hirdetés