Hirdetés
Hirdetés

A nyírcsaholyi Magyar család tagjainak tapsoltak a rendőrök

Szabolcsihír | 2024. 05. 30. | 10:30:19
Bejutottak az országos döntőbe.
A nyírcsaholyi Magyar család tagjainak tapsoltak a rendőrök
Első helyen végeztek (Fotó: rendőrség)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság május 25-26-án rendezte meg a Közlekedik a család országos vetélkedő Szabolcs vármegyei fordulóját Nyíregyházán, a Nyír Pláza bevásárlóközpont parkolójában. Az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett családi vetélkedő évek óta töretlen népszerűségnek örvend vármegyénkben, idén több mint kilencven család mérette meg magát a különböző elméleti, és gyakorlati versenyszámokban. A vetélkedő célja, hogy a rendőrség minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a szabályos, körültekintő, megfontolt közlekedés fontosságára.

A Szabolcs vármegyei döntőben a nyírcsaholyi Magyar család szerepelt a legeredményesebben, így ők képviselhetik vármegyénket az országos döntőben, ahol akár a fődíjat, egy Škoda Scala személygépkocsit is nyerhetnek.

A dobogó második és harmadik fokára állhattak fel a nyírlugosi Hornyák, és a nyírcsaholyi Kicsák család tagjai, akik számára a verseny most véget ért, de ők is értékes ajándékokkal és élményekkel térhettek haza.

Először rendezték meg az I. Nagy Zoltán öreg fiúk-lányok közlekedésbiztonsági verseny, ahol korábbi közlekedési vetélkedőn részt vett versenyzők mérték össze a tudásukat. A legeredményesebben a nyírcsholyi Magyar Attila szerepelt, a dobogó második fokára a szintén nyírcsaholyi Kicsákné Varjasi Csilla, míg a harmadik helyezést az ugyancsak nyírcsaholyi Varjasi Nándor szerezte meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés