Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reagált a Sándor-palota a Sulyok Tamás elleni vádakra

Cívishír | 2024. 05. 22. | 17:46:18
A köztársasági elnöki hivatal megteszi a megfelelő jogi lépéseket a rágalmazóval, Dobrev Klárával szemben.
Reagált a Sándor-palota a Sulyok Tamás elleni vádakra
Sulyok Tamás köztársasági elnök beszédet mond beiktatási ünnepségén a budapesti Szent György téren 2024. március 10-én (Fotó: mti)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sulyok Tamás köztársasági elnök több mint 10 éve nem gyakorolja ügyvédi hivatását. Ügyvédi tevékenysége során mindenben a hatályos jogszabályoknak és ügyvédi esküjének megfelelően járt el. Sulyok Tamásnak nincsen takargatnivalója. Törvénybe ütköző szerződés megkötésében soha nem működött közre – adta hírül a Sándor-palota május 22-i közleményében, miután Dobrev Klára azt állította, az államfő köztörvényes bűnöző.

A DK politikusa szerint Sulyok külföldieknek játszott át magyar termőföldeket, és a birtokába jutott iratokat csütörtökön eljuttatja az ügyészséghez.

– Az államfő állampolgárként, jogászként, alkotmánybíróként és a testület elnökeként is bízott, és bízik most is a magyar igazságszolgáltatás rendszerében. Az államfő a mesterségesen felkorbácsolt politikai hangulat ismeretében nem lepődik meg a személyét ért támadáson, egyúttal az elhangzott rágalmakat a választási kampány részének, mindazonáltal rendkívül tisztességtelennek tartja, és határozottan visszautasítja. A rágalmazóval szemben a Sándor-palota megteszi a megfelelő jogi lépéseket – fogalmaztak.

Dobrev Klára: Sulyok Tamás egy köztörvényes bűnöző. Mondjon le!
A DK politikusa szerint külföldieknek játszott át magyar termőföldeket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés