Hirdetés
Hirdetés

Csaknem másfél kilométernyi út újul meg Balkányban

Szabolcsihír | 2024. 07. 23. | 11:50:01
Kállósemjéni cég a kivitelező.
Csaknem másfél kilométernyi út újul meg Balkányban
A Damjanich utca (Fotó: Google Maps)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyolc vállalkozás nyújtott be pályázatot a balkányi önkormányzat által kiírt közbeszerzési eljárás során – közülük a legkedvezőbb árat kínáló céggel július 12-én kötötte meg a városvezetés a kivitelezésre vonatkozó szerződést, így elkezdődhet a belterületi útépítés a település infrastrukturális fejlesztése keretében. A Közbeszerzési értesítő adatai szerint a beszerzés összértéke 36,4 millió forint – a kállósemjéni székhelyű Red Buffalo Kft. ebben az értékben vállalta a munkát. Ezért az összegért a következő feladatokat kell elvégezni Balkányban:

– Dózsa György utca: a felújítandó útszakasz hossza 436 méter. A tervezett felújítás az Ady Endre utcai kereszteződéstől (0+000 szelvény) indul, és déli irányban a Petőfi Sándor utcáig tart (0+436 szelvény). A felújítás során az útmarás és kiegyenlítő réteg terítése után új aszfalt kopóréteget kap.

– Ady Endre utca: a felújítandó útszakasz hossza 382 méter. A tervezett felújítás az Dózsa György utcai kereszteződéstől (0+000 szelvény) indul, és keleti irányban az Adonyi utcáig tart (0+382 szelvény). A felújítás során az útmarás és kiegyenlítő réteg terítése után új aszfalt kopóréteget kap.

– Damjanich utca: a felújítandó útszakasz hossza 524 méter. A tervezett felújítás a Kossuth utcai kereszteződéstől (0+000 szelvény) indul, és északi irányban megközelítőleg a Damjanich utca 33. számig tart (0+524 szelvény). A felújítás során az út marás és kiegyenlítő réteg terítése után új aszfalt kopóréteget kap.

Burkolatfelújítással érintett közutak hossza összesen: 1 342 méter.

Hirdetés
Hirdetés