Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szpari a Kozármislenyt is kiütötte

| 2023. 12. 04. | 19:57:47
Az NB II. félidejénél a nyíregyháziak állnak az élen.
A Szpari a Kozármislenyt is kiütötte
Szép volt, fiúk! (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A listavezető Nyíregyháza Spartacus a negyedik helyezett Kozármislenyt fogadta a labdarúgó NB II. 17. fordulójának záró mérkőzésén, december 4-én, hétfőn este a balmazújvárosi stadionban.

A találkozó csak a 30. percig volt nyílt. Ekkor 2-1-es nyíregyházi vezetést könyvelhettünk el, és az eredmény úgy alakult ki, hogy mindhárom gólt a Szpari szerezte, egyet sajnos a saját kapujába. Már az első percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, majd dominálta a mérkőzést, ám Gengeliczki egy szerencsétlen mozdulattal a saját kapujába továbbította a labdát.

A 30. percben Géresi lépett volna ki egyedül középen, de Beke lerántotta, amiért piros lapot kapott. Ezt követően beindult a nyíregyházi henger, Ramos és Géresi még a szünet előtt betalált, a második félidőben pedig Herjeczki és Novák is eredményes volt, így alakult ki az 5-1-es végeredmény. A játék képe alapján még ennél is nagyobb lehetett volna a különbség!

Az NB II. félidejénél a nyíregyháziak állnak az élen, de ezzel még nincs vége a szezon, ugyanis egy előrehozott fordulót is rendeznek. A Szpari december 10-én a Siófok vendége lesz.

Labdarúgó NB II., 17. forduló:
Nyíregyháza Spartacus - Kozármisleny 5-1 (3-1)
Balmazújváros 200 néző. Jv: Antal P. (Máyer, Király)
Nyíregyháza: Dala - Alaxai, Rjaskó, Gengeliczki, Farkas B.(Pataki 83.), Sigér, Kesztyűs, Kovácsréti, Nagy D.(Herjeczki 58.), Géresi (Gresó 83.), Myke (Novák 71.). Vezetőedző: Tímár Krisztián 
Kozármisleny: Lékai – Beke, Gajág, Nagy E.(Tóth Z. 64.), Kozics, Turi (Füredi 64.), Molnár Á., Vajda (Schuszter a szünetben), Kirchner, Bor (Nagy M. 64.), Horváth P. (Hegedűs 71.). Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerzők: Farkas (1.), Ramos (32.), Géresi (45.), Herjeczki (62.), Novák (84.), ill. Gengeliczki (öngól, 28.)
Kiállítva: Beke (30.)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés