Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba hajtott egy kocsi Nagydobos közelében, ketten beszorultak

katasztrófavédelem | 2024. 02. 12. | 08:31:19
Balesetekhez, jelző érzékelőhöz, tűzhöz is riasztották a szabolcsi tűzoltókat.
Árokba hajtott egy kocsi Nagydobos közelében, ketten beszorultak
Hamar érkezett a segítség (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba hajtott egy személygépkocsi február 11-én reggel Vásárosnamény-Vitka és Nagydobos között. Az autóban hárman utaztak, közülük ketten beszorultak, őket a vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd adták át a mentőknek. Az egységek kiérkezése előtt az autót az éppen arra közlekedő fehérgyarmati tűzoltóparancsnok áramtalanította.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap a tyukodi Árpád úton. A járműben ketten utaztak, sérülést nem szenvedtek. Az oszlop az ütközés következtében kitört. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd drótkötél segítségével lehúzták az oszlopról az autót.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület a kemecsei Toldi utcában tegnap. A húsz négyzetméteres, fa szerkezetű, lemezfedésű építményben faanyagot és kisebb gépeket tároltak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet.

Jelzett a szénmonoxid-érzékelő egy mátészalkai sorház egyik lakásában. Az ingatlanban egy felnőtt és egy gyermek tartózkodott, rosszullétre nem panaszkodtak. A mátészalkai hivatásos tűzoltók mérései kimutatták a szén-monoxid jelenétét az ingatlanban. A gázszolgáltató szakembere a lakásban található gázkazánt a fogyasztásból kizárta. A fűtés más módon megoldott, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lerakódott korom izzott egy komorói száz négyzetméteres ház kéményében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés