Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Autó lángolt Szakolyon

katasztrofavedelem.hu | 2024. 03. 04. | 08:14:06
Elektromos zárlat keletkezhetett.
Autó lángolt Szakolyon
A helyi tűzoltók oltották el az autóból felcsapó lángokat (Fotó: Illusztráció/pikist.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi a szakolyi Bem utcában március 4-én, hétfőn kora hajnalban. A helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók egy gyorssugárral fékezték meg a lángokat. Vélhetően elektromos zárlat miatt keletkezett a tűz. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz fű az ibrányi József Attila utcában, egy családi ház hátsó kertje mögött március 3-án, vasárnap. A tiszamogyorósi Béke utcában háromszáz négyzetméteren lángolt az aljnövényzet. Tiszarádnál, a 38316-os út 1-es kilométerszelvénynél száz méter hosszan égett a száraz fű. A helyszíneken az ibrányi önkormányzati és a záhonyi hivatásos tűzoltók oltották el a szabadtéri tüzeket.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy nyíregyházi, Vénusz utcai családi ház fürdőszobájában, vasárnap délután. A jelzéskor a helyiségben a gázkazán működött. A helyi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltatóval közösen rekonstruálták az esetet. Az egység mérései alacsony értékben mutatták ki a szén-monoxidot a házban. A gázszolgáltató szakembere a kazánt kizárta a szolgáltatásból. Az esetről értesítették a kéményseprőket. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés