Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az új magyar first lady-ből „derű és nemes egyszerűség sugárzik”

| 2024. 03. 03. | 11:03:02
Először adott interjút a férje megválasztása óta.
Az új magyar first lady-ből „derű és nemes egyszerűség sugárzik”
hirado.hu/Horváth Péter Gyula (Fotó: Nagy Zsuzsanna Sulyok Tamás)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország first ladyje a hirado.hu-nak adta élete első interjúját

Zsuzsanna nem exhibicionista alkat, lényéből derű és nemes egyszerűség sugárzik. Hivatása szerint mentálhigiénés szakember és családterapeuta, ezért a jövőben is a nehéz helyzetben lévő emberek ügyeit szeretné felkarolni

 - vezeti fel a köztévé hírportálja az interjút, amelyből - többek között kiderül, hogy a férjével, a nemrég köztársasági elnökké választott Sulyok Tamással nyugodt nyugdíjas éveket terveztek, de ehelyett kihívásokkal teli időszak következik az életükben.

„Elfogadtam ezt a helyzetet, és minden erőmmel azon leszek, hogy ebben is társa tudjak lenni. A gyerekek nyilván aggódtak, de én azt mondtam Tamásnak, hogy mindenben melletted, mögötted és veled leszek, és ez szívből jött”

- mondta Nagy Zsuzsanna, hogy miként érintette a családot a köztársasági elnöki tisztségre való felkérés. A férjéről - akivel érettségi óta együtt vannak - úgy vallott, hogy végtelenül közvetlen, nagyon szereti az embereket és az életet, jó a humora, jópofa, nem híve a formalitásoknak, szabad lélek.

„Családbarát, a párkapcsolatot, az összetartozást az összekapaszkodást támogató élet van mögöttem. Hagyományos családmodellből jövök, és jelenleg is ilyen keretek között élünk”

- fogalmazott az új magyar first lady, aki nem szeretne megváltozni, de tudja, még ezután kell megtanulnia, magamévá tennie, hogy mi lesz a szerepe, de minden erejével azon lesz, hogy helytálljon, beváltsa a hozzá fűzött reményeket, és még jól is érezze magam ebben a helyzetben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés