Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balesetek, fakidőlések is munkát adtak a szabolcsi tűzoltóknak

katasztofavedelem.hu | 2023. 12. 04. | 08:16:28
Kislétán egy kandalló kéménye dugult el.
Balesetek, fakidőlések is munkát adtak a szabolcsi tűzoltóknak
Nyíregyházán kisteherautó és taxi ütközött össze (Fotó: Illusztráció/pikist.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba csúszott egy személygépkocsi, majd kidöntött egy fát a 4-es főút 261-es kilométerszelvényénél december 3-án, vasárnap. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a fát motoros láncfűrésszel eltávolították. 

Egy kisteherautó és egy taxi ütközött össze a nyíregyházi Korányi Frigyes úton. A helyi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Félpályás útzárat képezett egy kidőlt kőrisfa Tarpa és Gulács között a 4113-as úton. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Eldugult egy kislétai családi ház vegyes tüzelésű kandallójára kötött kéménye, a füst a lakótérbe áramlott. A nyírbátori hivatásos tűzoltók nagy mennyiségű lerakódott égésterméket távolítottak el belőle, miután a ház tulajdonosa értesítette őket. Az ingatlan fűtése más módon megoldott, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

Parkoló autónak ütközött egy személygépkocsi a gávavencsellői Vasút utcában. A rendőrségi helyszínelés után az ibrányi önkormányzati tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

Lakóházzal egybeépített melléképület égett teljes terjedelmében vasárnap este a porcsalmai Ady Endre utcában. A lakók az egységek kiérkezése előtt kihoztak egy gázpalackot az épületből, amit nem ért hőhatás. A csengeri önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók három gyorssugárral és kéziszerszámokkal előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A lángok a házra nem terjedtek át, személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés