Hirdetés

Be nem csatolt biztonsági övek, közlekedési szabálysértések Balkányban

police.hu | 2024. 02. 05. | 13:15:54
Több sofőrt is megbüntettek.
Be nem csatolt biztonsági övek, közlekedési szabálysértések Balkányban
Fokozott ellenőrzés (Fotó: Illusztráció/rendőrség)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének munkatársai fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak február 3-án illetékességi területükön. Az elsődleges cél a közúti közlekedési balesetek megelőzése, az ittas vagy bódult állapotú és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt. A balkányi rendőrök ellenőrizték a járművezetők és utasaik okmányait, a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a járművek műszaki állapotát is.

A rendőrök az ellenőrzés alatt biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 10 esetben, míg egyéb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt 13 alkalommal intézkedtek és szabtak ki bírságot. A megállított gépjárművezetők ittasság-ellenőrzésen is átestek, akik közül senki sem bizonyult ittasnak.

Kérik, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet.

Hirdetés