Helyben járó
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés
Hirdetés

Bemutatott Nyíregyháza polgármestere? Válaszolt a Fidesz

| 2023. 09. 25 | 17:25:00
„De arról nem beszél Lengyel Máté, miért is történhetett ez – már ha valójában megtörtént.”
Bemutatott Nyíregyháza polgármestere? Válaszolt a Fidesz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

– Lengyel Máté, aki nemrég még a Jobbikban szolgálta Vonát, Sneidert, Jakabot, Gyöngyösit, aki egy éve még (Gyurcsányné) Dobrev Klárát is ölelgette a jelöltségéért cserébe, s aki most elhagyva a Jobbik süllyedő hajóját már a Momentumot szolgálja, újra a balhét szítja Nyíregyházán. Ez a politikai szélhámos, aki még egyetlen egy választáson sem tudott nyerni, az önkormányzatba is listáról jutott be, s akit tavaly az idősebb szocialisták a parlamenti választási vereség egyértelmű felelősének kiáltottak ki, most rácsodálkozott, hogy állítása szerint a nyíregyházi polgármester beintett neki – reagált a Fidesz-franció Lengyel Máté szeptember 24-i közlésére, miszerint Nyíregyháza fideszes polgármestere, Kovács Ferenc egyszerűen bemutatott neki, amikor ő az akkumulátorgyárról kérdezte.

[Beillesztett cikk: Nyíregyháza polgármestere bemutatott a momentumos politikusnak]

– De arról nem beszél Lengyel Máté, miért is történhetett ez – már ha valójában megtörtént? Akkor lássuk a tényeket! – fogalmazott a Fidesz. Mint írták, csütörtökön a nyíregyházi önkormányzat zárt ülésen tárgyalt az ipari parkok fejlesztéséről. A városvezetés részéről kétórás tájékoztató hangzott el, majd a képviselők több mint egy órán át kérdeztek a témáról. A napirend végén Lengyel Máté minősíthetetlen, testületi üléshez nem illő stílusban próbálta „oktatni”, provokálni a polgármestert. A képviselők nagyobb része ekkor felháborodásának adott hangot – tették hozzá.

Kiemelték, Lengyel Máté pár perc múlva, a következő napirend egyikében újra szót kért és ezzel elismerve a durva stílusát, ő kért kétszer is elnézést Kovács Ferenctől, a város vezetőjétől a provokatív viselkedéséért. Azt mondta, nem volt szándéka megbántani a polgármestert. – Ezek után mennyire gerinctelen magatartás az, hogy a közösségi oldalán erről már nem beszél? Konkrétan eltitkolja, elhallgatja a valóságot. De mit is várhatnánk egy gátlástalan köpönyegforgatótól? Ha már egy vezető tisztségviselőt nem tanították meg tisztelni a szülei, legalább az idősebbek iránt, ez esetben egy kétszer annyi idős városvezetővel szemben legyen tisztelettudó. Kedves Lengyel Máté! Szégyellje magát, amikor telekürtöli az országot az ön féligazságával, s elhallgatja, hogy igazából ön hibázott, amiért ott elnézést is kért. Az új pártja, a Momentum várja ezt öntől? Ilyen belépőt kér az új pártja? De Jeszenszki Andráshoz is szól a kérdés! Kedves épp most az MSZP-ből kilépő, a választásokra függetlenné átváltozó frakcióvezető úr, miért nem szólt Lengyel úrnak, ha már nekünk utána azonnal jelezte, hogy ez nem helyes magatartás egy politikustól? – zárul a közlemény.

Kapcsolódó hírek
Nincs nyíregyházi vagy szabolcsi gimnázium az ország legjobbjai közt
Nincs nyíregyházi vagy szabolcsi gimnázium az ország legjobbjai közt
A listát az iskolák eredményessége alapján készítették el.
Folytatódik a LED-csereprogram Nyíregyházán
Folytatódik a LED-csereprogram Nyíregyházán
Azok jelentkezhetnek, akik az első körben nem éltek a lehetőséggel.
Karambol Nyíregyháza közelében
Karambol Nyíregyháza közelében
Tűzoltók, mentők a helyszínen.
Fénybe öltözik Nyíregyháza
Fénybe öltözik Nyíregyháza
Elkezdődik a karácsony előtti várakozás időszaka.
Hirdetés
Hirdetés