Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Büntetők, kapushiba és döntetlen Kisvárdán

| 2023. 01. 28. | 17:50:00
Mindkét együttes értékesített tizenegyest.
Büntetők, kapushiba és döntetlen Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az előző idényben ezüstérmes Kisvárda 2-2-es döntetlent játszott a vendég Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 17., első tavaszi fordulójának január 28-i nyitómérkőzésén.

A találkozón mindkét együttes értékesített tizenegyest, Hindrich Ottó, a hazaiak kapusa viszont a lefújás előtt nagyot hibázott, melynek eredményeként pontot szerzett a Paks. A Kisvárda sorozatban három tétmérkőzését tekintve nyeretlen, míg a Paks idegenbeli nyeretlensége immár négy összecsapást számlál.

Az első félidőben hiába birtokolta többet a labdát a hazai együttes, mezőnyfölénye meddőnek bizonyult. Kétszer kapufáig, egyszer pedig lesgólig jutott a Kisvárda, a vezetést viszont a paksiak szerezték meg egy szerencsétlen mozdulat miatt megítélt büntetőt értékesítve. A tolnaiaknak ez az egy kapura lövésük volt a hivatalos statisztika szerint a szünetig, melyre így előnnyel vonulhattak.

Fordulás után nagy lendülettel küzdött az egyenlítésért a hazai együttes, amely egy szabadrúgáskombináció után tizenegyeshez jutott, a vendégvédő ugyanis becsúszás közben felemelt kézzel ért a labdához. A büntetőt higgadtan értékesítette Mesanovic, ezt követően pedig a Paks is támadóbb felfogásban folytatta a meccset. A hajrá kezdetén egy kisvárdai szöglet után Ötvös eszmélt a leggyorsabban és közelről bevette a rivális kapuját, így a hazai csapat megfordította a mérkőzés állását. Ezzel azonban még nem volt vége a fordulatoknak, a hosszabbítás első percében ugyanis Skribek balról érkező beadására rosszul reagált a várdai kapus, akinek a lábai között a hálóba pattant a labda.

Hirdetés
Hirdetés