Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Büntetőrúgásokkal dőlt el a Szpari kupameccse

| 2023. 09. 17. | 19:44:00
A nyíregyháziak Tiszaújvárosban szerepeltek.
Büntetőrúgásokkal dőlt el a Szpari kupameccse
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az NB III-as Tiszaújváros otthonában lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus a Magyar Kupa 3. fordulójában. Nyíregyházáról is érkeztek szurkolók, így a Szpari otthon érezhette magát.

A Spartacus honlapjának beszámolója szerint a 18. percben a legelső támadásából megszerezte a vezetést a Tiszaújváros: Tóth Borisz lőtt jobbal 16 méterről a jobb alsó sarokba (1-0). Tíz perc múlva kerül először közel az egyenlítéshez a Szpari, amikor Myke fejese után a labda a jobb kapufát érintve hagyta el a játékteret. Ezt követően számos lehetőséget kihagyott még a nyíregyházi együttes, és a szünet után is úgy tűnt, hogy átok ül a csapaton. A hajrához közeledve még kétszer mentette meg a kapufa a Tiszaújvárost, ám a 87. percben megtört a jég: Gresó Mátyás lendületesen indult a jobb oldalon, majd pontos beadása után Pataki Bence lőtt a kapuba (1-1).

A hosszabbítáés nem hozott újabb gólt, így tizenegyesrúgások következtek. A párbaj a hatodik párban dőlt el a vendégek javára. A Szpariból Baki, Rjasko, Toma, Németh és Gresó is belőtte a büntetőt, míg a hazaiaknál Ivánka hibázott, így az NB II-es szabolcsiak jutottak a következő körbe, amelynek sorsolását hétfő délután tartják az M4 Sport kamerái előtt, a hivatalos játéknap november 1.

[Beillesztett cikk: A Kisvárda nagyon simán jutott tovább]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés