Hirdetés
Hirdetés

Ennyi kosaras ritkán van pályán Nyíregyházán

| 2019. 06. 02. | 16:43:00
A legkisebbek is megmérkőztek egymással.
Ennyi kosaras ritkán van pályán Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Június első napján, szombaton nagy sikerrel zajlott le az I. NYÍKSE Basketball Day, ahol a NYÍKSE fiú és lány utánpótláskorú jétékosai és NBII-es felnőtt csapata találkozott a Bánki Donát Műszaki Középiskola termében és udvarán, az egyesület bázis edzésközpontjában.

A jó hangulatú napon reggel 8 és este 8 között több korosztály néhány hónapja kosarazó fiataljai először tapasztalhatták meg a mérkőzéskörülményeket, a versenyzés izgalmát, mindezt az egész nap zajló, korosztályos házibajnokság keretében. A legkisebbek (1-2. osztályosok) pedig egy játékos, versengős, labdás ügyességi feladatokból álló edzésen vettek részt.

A mérkőzések között rövidített, látványos edzőmérkőzéseken bemutatkoztak a NYÍKSE nagyobb csapatai is, mint az U16, az idén kimagaslóan teljesítő U18-as csapat és az élvonalban végző NBII-es csapat is.

Minden résztvevő emléklapot, csokoládét és egész nap 383 Kopjáry vízet kapott. Jó időben, jó hangulatban telt a nap, ahol a NYÍKSE edzői, segédedzői és nagyobb jétékosai segítették a lebonyolítást.

A rendezvényen több mint 300-an vettek részt, köztük a jövő tehetségei, kosárlabdázói.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés