Hirdetés
Hirdetés

Éveken át erőszakolhatta saját kislányát egy férfi Nyíregyházán

Szabolcsihír | 2024. 05. 28. | 18:21:49
Úgy tudni, az aktusokat videóra is vette.
Éveken át erőszakolhatta saját kislányát egy férfi Nyíregyházán
Sok idő lesz a felépülés (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Éveken keresztül erőszakolta saját, most 12 éves lányát, az aktusokról pedig videókat is készített egy 46 éves férfi Nyíregyházán. A kislány az anyjának mondta el, hogy mit tett vele az apja, ezután indult nyomozás – értesült a TV2 Tények. A férfi a letartóztatása előtt azt állította, lánya kezdeményezte az együttléteket, ő csak áldozat.

– Videóm is van róla, hogy én elhajtom magamtól... úgyhogy itt, aki molesztálva volt, az én voltam és aki tűrt – ezt bizonygatta a letartóztatása előtti órákban a férfi. – Van ilyen. Én nem lehetek áldozat? – tette hozzá.

A család Nyíregyházán egy albérletben él. Úgy tudni, hogy a kislánynak folyamatosan romlott a tanulmányi eredménye, végül az anyjának mondta el, hogy mit tett vele az apja. A nő azonnal feljelentést tett, az apát ezután vették őrizetbe. A telefonján felvételeket is találtak a nyomozók, ugyanis az együttléteket videóra vette a férfi.

Egy gyermekvédelmi szakértő szerint a szexuális erőszak mély sebeket hagyhat a kislányban. Az áldozatok ugyanis gyakran önmagukat hibáztatják. A felépülés pedig nagyon hosszú ideig elhúzódhat.

A bíróság 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 30 napra elrendelte a férfi letartóztatását. Később, hogyha bűnösnek találják, akkor akár 20 évet is kaphat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés