Hirdetés

Fucsovics a legjobb nyolc között Nyíregyházán

| 2020. 08. 03. | 11:23:00
A Marso-Bige Kupán nyolc év után újra itthon játszik a város kedvence.
Fucsovics a legjobb nyolc között Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fucsovics Márton bejutott a legjobb négy közé a nyíregyházi Marso-Bige Kupán, miután a második vasárnapi meccsét is megnyerte augusztus 2-án vasárnap. A negyeddöntőben Kis-Balázs Rafael (Balatonboglári TC) volt, aki ellen Marci 6:4, 6:1-re nyert.

Óriási érdeklődés övezte Fucsovics Márton mérkőzését a kupa második napjának délelőtti programjában. A szülóvárosában fellépő játékos a Diego SC teniszezője, Tóth Gábor János ellen mérkőzött meg.

Marci a héten elhunyt egykori tenisztárs és edző, Borsos Olivér emléke előtt tisztelegve fekete gyászszalaggal a mezén lépett pályára.

A kezdetben megilletődött Tóth Gábor az első három gémben pontot sem veszített a US Openre hangolódó teniszező, aztán ellenfele felbátorodott, Marcinak gémlabdákat is kellett hárítania ahhoz, hogy a szombatihoz hasonlóan nullára nyerje az első szettet. A másodikban összejött a becsületgém (ráadásul fogadóként), a közönség ezt is díjazta, miként Marci látványos megmozdulásait is. Fucsovics Márton végül 6:0, 6:2-re nyert, s bejutott a legjobb nyolc közé.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés