Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megnyitott az első éjjel-nappali posta Nyíregyházán

MTI | 2024. 04. 16. | 17:03:17
Csekkbefizetés, csomagfeladás, ügyintézés.
Megnyitott az első éjjel-nappali posta Nyíregyházán
A Magyar Posta követi az ágazati trendeket (Fotó: Illusztráció/Cívishír)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megnyitotta első éjjel-nappal működő, postai ügyintézésre alkalmas ügyfélterét a Magyar Posta Zrt. Nyíregyházán, ahol az ügyfelek egyebek mellett csomagot adhatnak fel és vehetnek át, egy speciális ügyintézési automatán keresztül hivatalos okmány- és járműügyeket intézhetnek, illetve készpénzt is felvehetnek az ATM-ből – közölte a társaság április 16-án az MTI-vel.

Az országban elsőként a város Bethlen Gábor utcai nagypostáján kialakított új ügyféltér koncepciójával a Magyar Posta az ágazati trendeket követi, a szolgáltatás a francia, osztrák, szlovén, svájci és szingapúri posta által már bevezetett automatizált szolgáltatásokhoz hasonlítható.

A csomag- és a bankautomaták nyújtotta lehetőségeken felül a postafiók bérlést és a letéti küldemények kézbesítését, az iCsekk applikáció QR-kódjainak segítségével csekkbefizetést, valamint csomagoláshoz használatos eszközök és postakész borítékok automatából történő vásárlásának lehetőségét biztosítják az ügyfelek számára. Ezeken túl egy speciális ügyintézési automatán keresztül a hatósági erkölcsi bizonyítvány igénylése, vezetői engedély pótlása, személyazonosító igazolvány és lakcím bejelentése, valamint további hivatalos okmány- és járműügyek is intézhetők – olvasható a közleményben.

A tájékoztatás szerint a Magyar Posta Zrt. további tizenkét helyszínen tervezi a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét bevezetni, a szolgáltatást öt budapesti, valamint Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Kecskemét és Miskolc postáján indítják el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés