Hirdetés

Három belterületi út felújítására készül Beregsurány

szabolcsihir.hu | 2023. 11. 29. | 12:28:26
Kezdődhet a munka.
Három belterületi út felújítására készül Beregsurány
A Kárpátia utca (Fotó: Google Maps)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Belterületi utak fejlesztése kezdődhet el Beregsurányban, mivel a közbeszerzési eljárás eredménnyel zárult – ez a Közbeszerzési Értesítőben november 29-én jelent meg. Ennek információi szerint a Kárpátia, az Árpád és a Lehel utca kivitelezőjét keresték.

Kárpátia utca: a felújítás az Árpád utca találkozásig tart, 107 méter hosszan. A meglévő pályaszerkezet megtartása mellett a felső kopóréteg kialakítására van szükség 5 centiméter vastagságban, padkarendezéssel.
Árpád utca: Kossuth Lajos utcai találkozástól az 172-es helyrajzi számig, 673 méter hosszan, átlagban 5,7 méter széles útszélesség, padkafelújítással, útcsatlakozásoknál szintbemarással. A meglévő padkát fel kell újítani 
Lehel utca: a Petőfi Sándor utca találkozásig 175 méter hosszan, átlagban 3,1 méter széles útszélességgel, padkafelújítással, az útcsatlakozásoknál szintbemarással. Szintén felújításra szorul a padka.

A helyi önkormányzat a nyertes kivitelezővel november 23-án megkötötte a szerződést összesen 54,3 millió forint értékben. Ezért az összegért a mátészalkai Nyír-Építő Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nek mind a három utcát fel kell újítania.

Hirdetés