Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hét doboz Merci: csokilopásból rablás Nyíregyházán

| 2023. 02. 14. | 09:04:00
Rátámadt a biztonsági őrre.
Hét doboz Merci: csokilopásból rablás Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rablás bűntette miatt indult eljárásban a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója február 13-án elrendelte K. M. gyanúsított letartóztatását, egy hónap időtartamra.

A megalapozott gyanú szerint K. M. február 10-én a délutáni órákban a nyíregyházi Állomás téri Penny üzletből 7 doboz, 14 623 forint összértékű Merci csokoládét akart eltulajdonítani, oly módon, hogy a csokoládékat először a kasszánál lévő áruszalagra pakolta, majd onnan ruhája alá rejtve, fizetés nélkül hagyta el a kasszát.

Magatartására azonban a biztonsági kamerák segítségével felfigyelt az ott szolgálatot teljesítő biztonsági őr, a gyanúsított után ment, és az üzlet előtt kérdőre vonta az eltulajdonított termékek miatt. K. M. ekkor a ruházatából kivett két csokoládét, azt eldobta, majd a többi csokoládé megtartása érdekében

a biztonsági őrre támadt, öklével arcon ütötte, miközben meg is fenyegette, ezért a biztonsági őr gázsprayt alkalmazott.

A gyanúsított ekkor menekülni kezdett, a sértett azonban utolérte, majd a földre kerültek, és dulakodás közben K. M. ruhájából kiesett a földre a további öt doboz csokoládé. Támadó magatartásával csak a kiérkező rendőrjárőrök láttán hagyott fel.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés