Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hét embert szállítottak kórházba a szabolcsi utakról

katasztrófavédelem | 2023. 12. 01. | 08:28:34
Balesetek nehezítették a közlekedést.
Hét embert szállítottak kórházba a szabolcsi utakról
Rengeteg riasztást kaptak a tűzoltók (Fotó: Illusztráció/Cívishír)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 30-án Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében is lehullott a hó. A téli csapadék és a csúszósabb útburkolatok miatt több baleset történt a térségben, amelyek után szükség volt tűzoltói beavatkozásra.

A 38-as úton, Rakamaznál szalagkorlátnak ütközött egy kistehergépkocsi, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

A 338-as út 5-ös kilométerszelvényénél egy kistehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze. A mentőszolgálat három embert szállított könnyebb sérülésekkel kórházba. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították.

Nyírvasvári és Terem között egy személygépkocsi árokba csúszott – kivontatását megkezdte egy másik jármű, amikor egy harmadik autó beléjük csapódott, és egy embert elsodort. A nyírbátori hivatásos tűzoltók két személygépkocsit vontattak ki az árokból, a mentők egy embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Két személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Inczédy soron is. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével és kézi erővel szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze Szorgalmatosnál, a 3632-es úton. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentők három embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Ezerhatszáz kacsával a rakterében árokba csúszott egy tehergépjármű pótkocsija Sonkádnál tegnap este, a 4139-es és a 491-es út kereszteződésénél. Az esethez a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vonultak, akik az érintett szakasz teljes lezárása mellett mentették az állatokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba csúszott egy nyerges vontató a kisvárdai Mátyás király utcában. A helyi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével vontatták ki a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Két kéménytűz miatt vonultak tegnap a szabolcsi tűzoltók. Egy csengeri és egy újfehértói ház kéményében is lerakódott korom égett. A csengeri és az újfehértói önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal szüntették meg az izzást az ingatlanoknál. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés egyik helyszínen sem történt. A kéményseprőket értesítették az esetekről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés