Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ideiglenes helyre költözne a Kisvárdai Járásbíróság

szabolcsihir.hu | 2023. 11. 29. | 15:28:46
Kezdődhet a két épület felújítása.
Ideiglenes helyre költözne a Kisvárdai Járásbíróság
A Mártírok utcai irodaház (Fotó: google.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eredményes volt az a pályázat, amelyet a kisvárdai Mártírok utca 3. szám alatt található irodaház felújítására és a Somogyi Rezső utca 6. szám alatt lévő egykori tüdőgondozó átalakítására írt ki a Nyíregyházi Törvényszék. A két épületben a rekonstrukciót követően a Kisvárdai Járásbíróságot helyezik el ideiglenesen.   

A Közbeszerzési Értesítő november 29-i, szerdai száma szerint a Mártírok utca 3. szám alatt lévő irodaházat az ajaki székhelyű FLEX-PS 93 IPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Bt. újíthatja fel. A cég 28,2 millió forintból alkalmassá teszi az épületet a bírósági funkciók ellátására. A kivitelezés során a többi között recepciós helyiséget, tárgyalókat, vécéket, irodákat, teakonyhát és irattárat alakítanak ki. 

Az egykori tüdőgondozó épületét az olcsvai B. ÉP. SZOLG. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. mintegy 40 millió forintért újítja fel. Az épület alsó szintjén átalakítják a különböző helyiségeket, hogy a rekonstrukciót követően azok alkalmasak legyen a bírósági feladatok elvégzésére. Ennek az épületnek csak az alsó szintjét használja majd a Kisvárdai Járásbíróság, így a munkálatok, átalakítások is kizárólag a földszinti helyiségeket érintik majd. A védőnői helyiségből például BV-irodát hoznak létre, de kialakítanak két őrzőt is. Az emeleten a többi között a fogorvosi szobából tárgyaló lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés