Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így vitték a telephelyek fosztogatóit a nagyhalászi rendőrőrsre

police.hu | 2024. 04. 04. | 17:06:16
Leverték a lakatokat, és magukhoz vettek mindent, ami értékes volt. +Videó
Így vitték a telephelyek fosztogatóit a nagyhalászi rendőrőrsre
Négy embert vettek őrizetbe (Fotó: rendőrség)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársaihoz március elején érkezett az első jelzés arról, hogy ismeretlen tettesek telephelyeket fosztogatnak a városban. Az elkövetők minden alkalommal kerítésen át jutottak be, leverték a raktárakat, üzemi épületeket lezáró lakatokat, és szinte válogatás nélkül mindent vittek, ami értékkel bírt.

A gépekről villany- és indítómotorokat szereltek le, a kapcsolószekrényekből vezetékeket, kábeleket téptek ki és loptak el, de vittek elektromos szerszámgépeket és kéziszerszámokat, kerékpárt, fűnyírót, hómarót, szivattyúkat és még sok minden mást.

A nyomozás gyors eredményt hozott, a rendőrök azonosították a két helyszínen hétszer elkövetett betörésekkel összefüggésbe hozható négy helyi lakost. A 43 éves B. G.-t és a 24 éves B. K.-t akkor érték tetten és fogták el, amikor visszamentek az egyik telephelyre, ahol már korábban is jártak. Két társukat, a 48 éves B. R.-t és a 29 éves B. R. R.-t lakóhelyükről állították elő a rendőrőrsre.

A nagyhalászi rendőrök a négy férfit folytatólagosan elkövetett lopás bűntettének gyanújával hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Hirdetés
Hirdetés