Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Íme, Marozsán és Fucsovics helye a világranglistán

mti | 2024. 04. 15. | 10:37:53
A nőknél változatlanul Bondár Anna a legelőkelőbb helyen álló magyar.
Íme, Marozsán és Fucsovics helye a világranglistán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legjobb magyarként Marozsán Fábián a 39. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb, április 15-én kiadott világranglistáján. A 24 éves magyar játékos a múlt héten nem versenyezett, s az egy héttel ezelőtti pozíciójához képest két helyet visszacsúszott. Marozsán a héten a barcelonai salakpályás viadalon szerepel, 17. kiemeltként a második fordulóban, a 32 között kezd majd.  

Fucsovics Márton is rontott, öt helyet visszacsúszva most a 82., a spliti tornán döntős Piros Zsombor pedig - aki tavaly megnyerte a horvátországi tornát – nyolc helyet rontva a 122. Az ATP-rangsort továbbra is a 24-szeres Grand Slam-győztes szerb Novak Djokovic vezeti az olasz Jannik Sinner és a spanyol Carlos Alcaraz előtt. A nőknél változatlanul Bondár Anna a legelőkelőbb helyen álló magyar, ő hat helyet javítva a 108., Gálfi Dalma a 135., Udvardy Panna a 150., míg Babos Tímea a 180.

Az élen változatlanul a lengyel Iga Swiatek áll a fehérorosz Arina Szabalenka és az amerikai Coco Gauff előtt - a WTA honlapja alapján.

Hirdetés
Hirdetés