Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Késéseket okoz a vihar a záhonyi vasútvonalon

mti | 2024. 06. 10. | 07:39:44
Több település között pótlóbuszok járnak.
Késéseket okoz a vihar a záhonyi vasútvonalon
Több napig is eltarthat a kárelhárítás (Fotó: Pikist)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A június 10-i, éjszakai viharok után feszültségkimaradás miatt késésekre kell számítani a záhonyi fővonalon, több vonat nem jár – közölte a Mávinform. Azt írták, hogy 

a személyvonatok helyett Görögszállás és Nyíregyháza között, a Tokaj IC-k helyett Szerencs és Nyíregyháza között járnak pótlóbuszok.

A Szerencs-Nyíregyháza vonalon az átszállások miatt jelentősen hosszabb menetidővel kell számolni – tették hozzá. Korábban azt írták, hogy Nyíregyháza és Sóstóhegy között fakidőlés miatt nem lehetséges a vonatközlekedés, az egyik vágányon 800 méter hosszban leszakadt a felsővezeték. A záhonyi fővonalon ezen a szakaszon jelentősen hosszabb eljutási időre, vonatkimaradásokra kell számítani, a helyreállítás a délutáni órákig eltarthat.

A legfrissebb információk szerint 6.40-kor egy vágányon megindult a közlekedés Nyíregyháza és Sóstóhegy között, fokozatosan csökkenhetnek a késések. A másik vágányon a felsővezeték helyreállítása várhatóan több napig eltart, így továbbra is 20-30 perces késésekre kell számítani a záhonyi fővonalon – tették hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés