Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két napig forgalom-ellenőrző akció Nyíregyházán

Szabolcsihír | 2024. 03. 25. | 17:30:14
A szabálytalanul parkolókat is figyelik.
Két napig forgalom-ellenőrző akció Nyíregyházán
A Kossuth téren is ellenőriznek (Fotó: google)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Hatósági Főosztály Közterület-felügyelete tudatta, hogy március 27-én és 28-án 6 órától 20 óráig Nyíregyháza belvárosában, valamint az útfelújításokkal érintett területeken forgalom-ellenőrző akciót hajt végre.

Az ellenőrzés célja kiszűrni a korlátozott forgalmú belvárosba (Kossuth tér, Dózsa György utca, Rákóczi utca) és a Nagy Imre térre jogtalanul behajtókat, a belvárosban (Kossuth tér, Dózsa György utca, Nagy Imre tér, Jókai tér, Hősök tere, Szabadság tér, Egyház utca, Síp utca, Országzászló tér, Zrínyi Ilona utca) a szabálytalanul parkolókat.

Az útfelújításokkal érintett területeken (Ószőlő utca, Garibaldi utca, Berenát utca, Fürdő utca) megakadályozni a szabálytalan parkolást, a munkálatok akadályozását, valamint az esetleges szabálytalan behajtásokat – tudatta az önkormányzat.

A szabályszegésen vagy szabálysértésen tetten ért járművezetők a helyszíni eljárás során személyazonosságukat kötelesek igazolni, ennek megtagadása esetén a közterület-felügyelő rendőri segítséget kér és szabálysértési eljárást kezdeményez a személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés