Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kidobta az ablakon a kábítószert a nyíregyházi terjesztő

| 2022. 10. 15. | 13:27:00
A rendőrök négy férfit fogtak el.
Kidobta az ablakon a kábítószert a nyíregyházi terjesztő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Zs. 48 éves kótaji, M. A. 50 éves, M. R. 45 éves és M. R. 22 éves nyíregyházi lakosok ellen. A nyomozók október 13-án összehangolt akció keretén belül fogták el azt a négy férfit Nyíregyházán, akik a nyomozás szerint lakókörnyezetükben anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árultak bódító hatású szert – írja a police.hu.

A rendőrök megérkezésekor a 45 éves férfi nyíregyházi otthonában tartózkodó egyik férfi, hogy megszabaduljon a tiltott szertől, kidobta a nyitott ablakon keresztül, azonban a rendőrök azt is megtalálták.

A nyomozók a lakásban tartott kutatás alatt 7,3 gramm kábítószer gyanúját keltő száraz növényi származékot, valamint 40,4 gramm mennyiségű új pszichoaktív anyagot találtak 103 pakettbe csomagoltan, elkészítve az eladásra.

A rendőrök a férfiakat előállították a rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyíregyházi nyomozók a 48 éves kótaji, a 45 éves és a 22 éves nyíregyházi férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés