Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kótaji és nyírbogdányi házban is jelzett a szénmonoxid-érzékelő

| 2022. 12. 23. | 09:36:00
Szerencsére egyik egyesben sem történt tragédia.
Kótaji és nyírbogdányi házban is jelzett a szénmonoxid-érzékelő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lerakódott korom izzott egy tarpai és egy nyírbogáti családi ház kéményében december 22-én. Előbbi helyszínen a fehérgyarmati hivatásos, a nyírbogáti ingatlannál a nyírbátori hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Lakosságvédelmi intézkedésre egyik háznál sem volt szükség, az esetekről értesítették a kéményseprőket.

Bejelzett a szénmonoxid-érzékelő egy kótaji családi ház hálószobájában csütörtökön, ahol gázkonvektor üzemelt a jelzés időpontjában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók mérései nem mutatták ki a szén-monoxidot a levegőben. Az esetről értesítették a gázszolgáltatót és a kéményseprőket. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy nyírbogdányi családi házban is bejelzett tegnap a szénmonoxid-érzékelő, a tulajdonos azonnal értesítette a tűzoltókat és kiszellőztette az ingatlant. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak mérései alacsony mértékben mutatták ki a szén-monoxid jelenlétét. A ház tulajdonosa egyedül lakik az ingatlanban, rosszullétre nem panaszkodott. Az esetről értesítették a gázszolgáltatót és a kéményseprőket. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés