Hirdetés

Szoboszlaiék iránt akkora az érdeklődés, hogy az MLSZ-nek lépnie kellett

mti | 2024. 02. 06. | 12:02:16
Előnyben lesznek a rendszeresen meccsre járók
Szoboszlaiék iránt akkora az érdeklődés, hogy az MLSZ-nek lépnie kellett
Újabban garantált a telt ház minden válogatott-mérkőzésen (Fotó: mlsz.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendszeresen mérkőzésekre járók élveznek majd előnyt ettől az évtől a jegyvásárlásoknál az új Szurkolói Klub rendszerében a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének döntése szerint.

 "Akik az új Szurkolói Klub rendszerében az idei évtől rendszeres mérkőzésre járással elkezdik a pontok gyűjtését, azok a jövőben előnyt élveznek majd a jegyvásárláskor, valamint további kedvezményekben is részesülnek. Az új klubban - személyre szóló regisztrációt követően - minden szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható" 

- áll az MLSZ honlapján. Az MLSZ szerint az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az érdeklődés a Marco Rossi szövetségi kapitány vezette válogatott szereplése iránt, emellett a 2016-os Európa-bajnokság óta érezhetően átalakult a szurkolói kultúra. Lényegesen többen vásárolnának jegyet a válogatott egy-egy összecsapására, mint amennyi rendelkezésre áll. Ez a folyamat, továbbá a szurkolók visszajelzése ösztönözte az elnökséget a Szurkolói Klub megújítására.

"A jövőben egyetlen új regisztrációt követően, egy helyen mindent elérnek a felhasználók a magyar válogatottakkal kapcsolatban, és ezzel egy időben új szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A rendszer a stadionba lépéskor jutalmazni tudja majd a szurkolói elkötelezettséget: a rendszeres válogatott-mérkőzésre járást. A megújuló SzK egyik legfontosabb eszköze az új mobilalkalmazás, mely az indulástól nyilvántartja a hűségpontokat, a szurkolói aktivitás és elkötelezettség alapján (pl.: részvétel játékokban, szavazásokon, webshop-vásárlások stb.), továbbá új szolgáltatásokat tesz elérhetővé (ingyenes névátírás, nyereményjáték, hírlevél stb.). Emellett a szövetség támogatói körének jóvoltából a klubtagság kölcsönös előnyökkel szolgál majd az érintett hűségprogramokban is résztvevő szurkolók számára"

- olvasható az új Szurkolói Klubról. Az új rendszer már a közelgő, idei első jegyértékesítés előtt elindul. A nemzeti együttes márciusban két hazai találkozóval kezdi meg a felkészülést a nyári, németországi Európa-bajnokságra, valószínűleg Törökország és Koszovó ellen.

Az MLSZ elnöksége elfogadta a 2024/25-ös versenykiírásokat, illetve a férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságok és kupák versenynaptárát, ezekben lényegi eltérés nincs a korábbi évekhez képest.

Hirdetés