Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majka kiborult

| 2015. 10. 09. | 12:01:50
A népszerű zenész rendesen kiosztotta a közmédiát.
Majka kiborult
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az évi 80 milliárd forint közpénzt költő MTVA (M1, M2, Duna TV, stb...) előbb meghívta Majkát egy műsorába, majd lemondta azt, hivatkozással arra, hogy a rapper a kereskedelmi tévékben is jelen van. Majka nem sokat cicózott, a közösségi portálon keményen nekiment közszolgálatiéknak:

Felhívtak kb egy hónapja az MTVAbol (M1) ,h menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oke. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég , előinterjú, produkció a helyszínen , szerették volna ha forgatunk előtte pár bejátszót, szóval nagy haccacáré. Nem is értettem igazából minek ekkora felhajtás. 
Ma reggel szóltak , h mégsem hívnak olyan embereket meg a műsorba ,akik jelenleg kereskedelmi tv-n futó műsorokban szerepelnek. De majd ha lemegy a Sztarban Sztár akkor mehetek.. Rajtam kívül tudok meg valakit aki szinten emiatt nem mehet , de nem fogok az ő nevével példálozni .

Szóval büntet az M1 mert szerepelek egy nagy esztrád műsorban egy másik csatornán..(????)
Talán lehet azert haragszanak , mert az ő műsoraikkal ellentétben, a nagy kereskedelmi tv-n futó műsorokat nézik is? Vagy azért ,mert ők elköltik az összes kereskedelmi televízió összköltségvetésének többszörösét (évente 80milliárdot!!! ), és meg ugy sem tudnak 5 százalék felé menni nézettségben? Vagy mi lehet az oka? Miert haragszanak azokra az emberekre akik "tényleg" szórakoztató műsorokban szerepelnek? 
De ha már ilyen gőgösek vagyunk!! Finoman közlöm ,hogy a Facebook oldalam többen nézik,mint a ti műsoroknak nevezett szörnyűségeiteket.( tisztelet a kivételnek ) . Ráadásul azt csak 3 csináljuk és kicsit kevesebbért ,mint 80mrd.. Ideje lenne valami varázslós műsort csinalni , mert egyedul abban vagytok jok, hogy tüntessétek el a pénzt ugy, hogy ne maradjon nyoma. 

Az egyetlen közös bennünk az ,h az ebben is , meg abban is az én pénzem van. Bizony kedves MTVA !! En is fizetek ám abba a 80milliardba egy keveset .. De ez nyilvan nem ok arra ,h ne ignoráljatok. Ezt csak ugy mondtam.
De talán a legfontosabbat a végére hagytam . 

NEM én szeretnék menni hozzátok ,hanem TI szeretnétek ,ha mennék. De NEM fogok.

Hirdetés
Hirdetés