Helyben járó
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés
Hirdetés

Minőségi térkövek a tökéletes otthonért

| 2023. 09. 28 | 13:13:00
XXX
Minőségi térkövek a tökéletes otthonért
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A térkövek környezetünk egyik leglátványosabb díszítőelemeinek számítanak. Nem hiába alkalmazzák őket számtalan területen, otthonunkban is szemkápráztató megoldások közül lehet válogatni. Ez annak is köszönhető, hogy a felhozatal folyamatosan bővül és a térkövek fejlődése nem állt meg az elmúlt években, sőt!

Tartós és látványos térkövek

A Barabás Téglakő Kft. térkőkínálatában igazán esztétikus, természetes hatású termékek közül lehet válogatni. Az egyik legszebb és legnépszerűbb burkolatuk a Fuerte. De mégis miért kedvelik ennyire ezt a terméket? Mert ebben ötvözték a térkövek legnépszerűbb tulajdonságait: nagy méretű kövek, kombi forma, elegáns felületkialakítás és látványos színárnyalatok. Ez a kombikő a raklapon három eltérő méretű kialakításban található: 30x30 cm, 45x30 cm és 60x30 cm, vastagsága 6 centiméter. Ezek véletlenszerű lerakásával igazán impozánssá tehetjük a burkolt felületet.

A színek tekintetében választhatjuk a merész vanília vagy a gránithatású bézs változatot is. Számtalan helyen beépíthetjük ezt a követ: ideális előkertek, teraszok térburkolatainak építésére, de akár télikertek burkolására is. Ezen kívül belső udvarok és árkádok tereinek díszítőburkolataként is remekül funkcionál. Mivel kifejezetten magas a teherbírása, ígygépkocsibeálló kialakítására is alkalmas.

Széles termékkínálat

A Fuerte térkő mellett számtalan egyéb, magas minőségű burkolat található a cég termékkínálatában. Ilyen a Rába vagy a Téglakő, amelyek nemcsak méretben, de színben, mintázatban is eltérőek. Ennek köszönhetően könnyen találunk olyan terméket, amely illeszkedik otthonunk stílusához, hangulatához, színvilágához. Akár egy termék több árnyalatát is kombinálhatjuk a minél egyedibb végeredmény érdekében. 

Minden az alapozással kezdődik

Függetlenül attól, hogy melyik térkövet választjuk, az egyik legfontosabb lépés a megfelelő, a helyszíni talajadottságokhoz és a felhasználás módjához illeszkedő alapréteg elkészítése. A művelet során tömöríteni és egységesíteni kell a földterületet. Ha ezzel készen vagyunk, a térköveket csak ezután lehet lerakni. 

Ha nem fektetünk kellő hangsúlyt az alapozásra, akkor a térkövek idővel kilazulhatnak, könnyebben megsérülhetnek, ami a felület minőségét és megjelenését is rontani fogja, de szélsőséges esetben még balesetveszélyt is okozhat. Ha biztosra akarunk menni, mindenképpen bízzuk szakemberre a kivitelezést, és egyeztessünk vele még a térkő beszerzése előtt. 

Kapcsolódó hírek
Lejtmenetben a születések száma
Lejtmenetben a születések száma
Lehangoló statisztika. Egy év alatt 24 százalékkal esett vissza a házasodási kedv.
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Gyermekbarát szálloda, teljes felszereltséggel, saját gyógyvízzel a Körös partján.
Még mindig a zselés, a kókuszos és a marcipános a kedvenc
Még mindig a zselés, a kókuszos és a marcipános a kedvenc
Egy-egy háztartás átlagosan 1 kilogramm szaloncukrot vesz évente.
Hirdetés
Hirdetés