Hirdetés
Hirdetés

Németországban fogták el a mezőszemerei szemkiverőt

| 2022. 11. 03. | 11:08:00
A férfi a magyar TOP 50-es listán szereplő körözött bűnöző.
Németországban fogták el a mezőszemerei szemkiverőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyar TOP 50-es listán szereplő körözött bűnözőt fogtak el Chemnitzben – közölte a rendőrség november 3-án. A 11 évnyi szabadságvesztésre ítélt V. László Csabát, aki ellen hat körözés volt érvényben, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda fejvadászainak segítségével fogták el a német rendőrök.

A férfit maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés, prostitúciós tevékenység elősegítése, kitartottság és csalás miatt körözték többek között.

A mezőszemerei szemkiverőként elhíresült, agresszív férfi kiterjedt rokoni kapcsolatait igénybe véve először idehaza, majd külföldön is lányok futtatásából tartotta el magát. Nemcsak alkalmi nőismerőseivel, hanem közeli családtagjaival is prostitúciós tevékenységet végeztetett

– olvasható a Polic.hu oldalon. A magyar bíróságok több mint 11 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. A börtönbe nem vonult be, két éve eltűnt.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda segítségét kérte felkutatásában. A nyomozók, mivel több olyan adat is felmerült, amely szerint a férfi Németország középső, illetve keleti régióiban tartózkodhat, felvették a kapcsolatot a német társszervekkel a Célkörözési Egységek Európai Hálózatán keresztül.

Hirdetés
Hirdetés