Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza üdülőterületének két utcája újul meg

Szabolcsihír | 2024. 03. 26. | 13:03:14
Forgalomkorlátozásra kell számítani.
Nyíregyháza üdülőterületének két utcája újul meg
Már dolgoznak a munkagépek (Fotó: Szabolcsihír)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most még kerülgetni kell a munkagépeket, felszedett szegélyköveket Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő két nagy forgalmú utcáján, a Fürdő és a Berenát utcán, mert folyik a felújításuk. A beruházás a városnak nem kerül pénzébe: az önkormányzat TOP-os pályázaton nyert rá támogatást.

A Fürdő utcán március 23-án (szombaton) a kiemelt szegély építése volt soron, március 25-től (hétfőtől) pedig megkezdődött a kapubejárók térköveinek építése. Remélhetőleg egy régi probléma, a csapadékvíz-elvezetés is megoldódik. A munkaterületen táblák figyelmeztetnek a munkálatokra, és számítani kell a lassabb haladásra (amúgy is 30-as tábla van érvényben az egész üdülőterületen) és arra, hogy a forgalom a munkavégzéssel érintett szakaszokon fél sávon halad.

A Berenát utcán hétfőn folytatódott a kiemelt szegély építése, és jó hír a kerékpárosoknak, hogy jelentős szakaszon felszedték a bicikliutat is. Ez már annyira rossz állapotban volt, hogy gyalog is csak bukdácsolva lehetett közlekedni rajta.

Nagyon figyelmesen közlekedjen mindenki a két fenti utcán, mert a felszedett szegélykövek helyén keskeny árok van, könnyű belecsúszni, ha egy kicsit is nem figyelünk.

Cs.K.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés