Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházi baleset okozóját keresi a rendőrség

| 2023. 01. 23. | 17:56:00
Szemtanúk jelentkezését is várják.
Nyíregyházi baleset okozóját keresi a rendőrség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.
Egy eddig ismeretlen járművezető 2023. január 17-én 9 óra körül az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, ismeretlen típusú, feltehetőleg szürke színű személyautóval közlekedett Nyíregyháza Nádor utcán, a Róka utca felől a Szent István utca irányába.

A gépkocsivezető közlekedése során a Nádor utca, Szent István utca útkereszteződésénél, a körforgalomnál nem biztosított elhaladási elsőbbséget a gyalog-és kerékpárúton szabályosan, kerékpárral közlekedő nő részére akivel összeütköztek, majd a kerékpáros a személygépkocsi motorháztetőjére esett.

A baleset feltételezett okozója, egy ezidáig ismeretlen személyazonosságú férfi a baleset után segítséget nyújtott a kerékpárral közlekedő nő részére, azonban a felek között a felelősség kérdéséről nem esett szó. A nő és a férfi a baleset helyszínét személyes adataik rögzítése nélkül, egymás kölcsönös beleegyezése alapján elhagyták.

Hirdetés
Hirdetés