Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházi tömegverekedés: a Mamma Mia reagált a balhéra

| 2023. 03. 07. | 18:46:00
Bokszoló fiatalok akartak belépni a klub területére, de ezt a biztonsági szolgálat megtagadta - írják.
Nyíregyházi tömegverekedés: a Mamma Mia reagált a balhéra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mamma Mia Club vezetősége kedd délután adott ki egy közleményt a péntek éjszakai tömegverekedésről. Amint arról beszámoltunk, a Mamma Mia Club nevű szórakozóhely előtt fiatalok és a biztonságiak verekedtek össze. A rendőrség több embert őrizetbe vett.

Szeretnénk hangsúlyozni azt, hogy a biztonsági szolgálatot független vagyon- és személyvédelemmel foglalkozó társaság látja el. A társaság által alkalmazott biztonsági őrök tevékenységére nincs ráhatásunk

– kezdték a közleményt, majd megjegyezték azt is, hogy a biztonsági szolgálat megtagadhatja a vendég beléptetését, „amennyiben a vendégnél tiltott eszközt talál, vagy alkohol, illetve kábítószer hatása alatt áll”. Ha konfliktus történik a szórakozóhelyen,

akkor pedig azt úgy kell megakadályozniuk, hogy senkinek se történjen bántódása. 

Megemlítik, hogy ezen a péntek éjszakán a szórakozóhely alkalmazottai bent az épületben végezték a dolgukat, így nem voltak szemtanúi a verekedésnek.

 „A biztonsági őrök elmondása alapján péntek éjszaka bokszoló fiatalok akartak belépni a klub területére, de ezt a biztonsági szolgálat megtagadta, mivel az előző héten problémásan viselkedtek más vendégekkel. A kulturáltan szórakozó többség érdekében a biztonsági őrök megtagadták a belépést. A srácok ezt nem vették tudomásul, és a rendezőket megfenyegették, majd felfegyverkezve visszajöttek, és megtámadták a biztonsági őröket” 

– olvasható a Mammai Mia közleményben, amelyet azzal zárnak, nem az ő feladatuk eldönteni azt, hogy pontosan mi történhetett. Ez a hatóságok dolga, és folyik is az eljárás.

[Beillesztett cikk: Volt jobbikos: „Időzített bomba ketyeg a nyírségi éjszakában”]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés