Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szépül Kisvárda: játszóterek, parkok újulnak meg, és épül egy új sportpark is

| 2024. 03. 01. | 11:52:51
Kiírták a közbeszerzési eljárást.
Szépül Kisvárda: játszóterek, parkok újulnak meg, és épül egy új sportpark is
Ide, a Tordai utca és a Madách Imre utca sarkán található beépítetlen területen egy gyepszőnyeg borítású kombinált sportpálya, valamint kondipark épül (Fotó: Google)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rekreációs park építése Kisvárdán címmel közbeszerzési eljárást írt ki a helyi önkormányzat, amely aktív rekreációs zöldfelületek kialakításához kapcsolódó kivitelezési munkálatok elvégzésére várja az ajánlatokat. A feladat négy részből áll. Ajánlattételi, részvételi vagy regisztrációs kérelem benyújtási határidő: 2024. március 18.

1. rész - Homokkert rekreációs park

A park játszótere, utcabútorai elavultak, cserére és korszerűsítésre szorulnak. A rekreációs park kialakítása során megtörténik a meglévő aszfalt borítású gyalogút nyomvonalának optimalizálása, burkolatának szegélykövekkel határolt térkő burkolatra cserélése. A játszótér homok felületei öntött gumi burkolatot kapnak, új játékok kerülnek elhelyezésre. A park gyepfelülete humuszterítés és tereprendezés mellett megújításra kerül automata öntözőrendszer kialakításával.

2. rész - Homokkert játszótér 

Feladat a játszóeszközök és utcabútorok cseréje, öntött gumiburkolat kialakítása, a játszótér gyepfelületének megújítása finom tereprendezéssel és termőföld terítéssel, automata öntözőrendszer kialakításával.

3. rész - Tordai utca rekreációs és szabadtéri tornapálya

A Tordai utca és a Madách Imre utca sarkán található beépítetlen területen egy gyepszőnyeg borítású kombinált sportpálya, valamint kondipark építése történik meg a projekt keretében. A sportpályához konténer WC, padok, ülőkék, hulladékgyűjtő társulnak. A térvilágítást korszerű napelemes kandeláberek biztosítják. A lakossági igényeknek megfelelően a kondipark mellé gumi burkolatú játszótér épül több korcsoport által használható játszóeszközökkel. A zöldfelületek vízigényét automata öntözőrendszer biztosítja.

4. rész - Árpád úti rekreációs park

A mentőállomás előtt és mellett húzódó beépítetlen zöldterületen rekreációs park építése történik meg sétautakkal, kondipark, játszótér és közösségi pihenő hely kialakításával. A parkhoz padok, ülőkék, hulladékgyűjtők társulnak, a térvilágítást korszerű napelemes kandeláberek biztosítják. A zöldfelületek vízigényét automata öntözőrendszer biztosítja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés