Hirdetés

Szerdán jelentős kedvezménnyel mehet az állatparkba

| 2017. 10. 02. | 16:21:00
Assisi Szent Ferenc napján különleges programokkal készülnek.
Szerdán jelentős kedvezménnyel mehet az állatparkba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedvezményes belépéssel és különleges programokkal várják a vendégeket a Nyíregyházi Állatparkban, az Állatok Világnapja alkalmából.

Az Állatok Világnapját minden évben október 4-én, Assisi Szent Ferenc napján rendezik meg világszerte.

A jeles nap alkalmából a Nyíregyházi Állatpark 50 százalékos kedvezményt biztosít minden látogatónak, így például a csoportos óvodás jegy 300, az iskolás 600 forint lesz

- közölte a Szabolcsihírrel Révészné Petró Zsuzsa, a Nyíregyházi Állatpark szóvivője, aki hozzátette: természetesen a kedvezmény az egyéni jegy vásárlásakor is érvényes.

A Nyíregyházi Állatparkban minden évben más-más tematikája van az Állatok Világnapjának. Az idei rendezvény kiemelt témája a hazai erdők méltatlanul elfeledett élővilága lesz, hiszen az ide látogatók is elsősorban az egzotikus állatokra kíváncsiak.

Ennek apropóján a szerdai programban résztvevők alaposabban megismerkedhetnek a magyar erdők lakóival.

A nap kiemelt állata az európai bölény lesz, mely egykor hazánkban is élt, s az európai állatkerti fajmegőrzés segítségével sikerült megmenteni a kipusztulástól.

Lesz nyomolvasás, erdészeti bemutató, Múzeumozoo a Jósa András Múzeum pedagógusaival, kézműves foglalkozás és játékos feladatmegoldás is.

A programok a délelőtti órákban zajlanak majd, míg délután a megszokott állatbemutatók, a papagáj és fóka-show tekinthető majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés