Hirdetés

Szexet ajánlottak a mátészalkai lányok, de inkább kirabolták

| 2023. 05. 22. | 15:24:00
A rendőrök elfogták a a feltételezett elkövetőket.
Szexet ajánlottak a mátészalkai lányok, de inkább kirabolták
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 22 éves és egy 19 éves mátészalkai, egy 17 éves ópályi, valamint egy 15 éves jánkmajtisi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a négy fiatal május 20-án közösen megállapodtak abban, hogy egy 57 éves férfinak szexuális szolgáltatást felajánlva elcsalják egy félreeső helyen lévő parkba, ahol tőle elveszik az értékeit.

A 19 éves és a 15 éves lány a sértettet egy bokros területre kísérte, ahová percekkel később a két fiú társuk is utánuk ment, akik bántalmazták az idősebb férfit, elvették a pénzét és az értékeit, majd mind a négyen elmenekültek.

A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeképpen rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a rendőrkapitányságra előállították. A mátészalkai nyomozók a gyanúsítottakat kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatásuk indítványozására.