Hirdetés
Hirdetés

Tartós, fahatású kerítések WPC-ből

Szabolcsihír | 2024. 10. 24. | 10:30:39
XXX
Tartós, fahatású kerítések WPC-ből
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kerítések meghatározó elemei az ingatlanoknak, ezért igényesen és az épület, a környezet stílusának és színvilágának megfelelően érdemes megálmodni mind a megjelenését, mind az anyagát. 

Sokan döntenek a fakerítések mellett, ugyanis viszonylag egyszerűen és változatosan készíthetők, a kívánt stílusban és az elképzelt színre festhetők. Ebben azonban ki is merül a előnyük, ugyanis a karbantartási igényük magas, rendszeres gondoskodás hiányában hamar tönkremennek. A klasszikus fémkerítésekkel sem járunk sokkal jobban. De ha nyitottak vagyunk az újfajta anyagokra, a kompozit WPC-ben megtalálhatjuk az előnyöket különösebb hátrányok nélkül. Kíváncsi vagy rá, mit nyújt? Tarts velünk, bemutatjuk a WPC BEAR oldalán található nyitott kerítésrendszert!

A kompozit kerítés előnyei

A fa-műanyag kompozit WPC egy innovatív és rendkívül népszerű, látványos anyag, amely igen népszerű napjainkban a kültéri tervezésben, és lehetővé teszi többek között a kerítések kivitelezését. A 60%-ban farostból, 30%-ban újrahasznosított műanyagból és 10%-ban ragasztó- és egyéb adalékanyagokból préseléssel készült WPC panelek rendkívül strapabíróak, tartósak és vonzóak. Okos választás a környezettudatos ingatlantulajdonosoknak is. 

Rendkívül sokoldalú alapanyag, amely jól illeszkedik a különféle építszeti stílusokhoz, környezethez, ráadásul időtálló, nem rothad, nem penészedik, rovarok sem költöznek bele, alak- és mérettartó, ellenáll az időjárás viszontagságainak. A panelek alakítása, méretre vágása, telepítése egyszerű és gyors.

Válassz hosszú távra!

A kerítésfestés senkinek sem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé, ráadásul rengeteg időt visz el, és sok pénzt emészt fel az évek során, márpedig a fa- és hagyományos fémkerítések ezt igénylik az állaguk megőrzése érdekében. 

A WPC kerítés ugyan valamivel többe kerül, de garantáltan behozza az árát az évek során, ugyanis elfelejtheted a javítást és a festést, ez az anyag nem igényli. Ellenáll az UV-sugárzásnak, az esőnek, a hónak, a szélnek és a viharoknak, tisztítása egyszerű, így évek múltán is úgy nézhet ki, mint újkorában. 

Fahatású kerítés kompozit anyagból

Az ingatlantulajdonosok, építtetők körében igen kedveltek a fahatású WPC, vagyis kompozit kerítések, amelyekkel évekig semmi gond nincs.

Az elképzeléseknek megfelelően változatosan alakíthatók ki, számos tervezési lehetőséget kínálnak az elérhető különböző színek, textúrák és minták révén. A famintázatú, mélyen barázdált felülettel rendelkező WPC kerítés természetközeli érzést kelt, időtálló. 

Sokan választják a hagyományosnak mondható nyitott kerítésrendszereket, amelyek lehetővé teszik a ki- és a belátást. A léceket az általad megálmodott távolságban helyezheted el egymástól. A kerítéselemek meglévő vasszerkezetre szerelhetők, illetve a rendszer részét képező WPC oszlopokba illeszthetők akár házilagos kivitelezéssel is. 

Találd meg az igényeidnek megfelelő és a környezethez illő WPC kerítésrendszert, és élvezd az előnyeit hosszú távon is anélkül, hogy javítani, festeni kellene!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés