Hirdetés
Hirdetés

Több mint 450 millióból fejlesztik a nyírbátori fürdőt

Szabolcsihír | 2024. 06. 05. | 14:06:42
Kettéosztják az egyik termálmedencét, játszóházat alakítanak ki.
Több mint 450 millióból fejlesztik a nyírbátori fürdőt
Sok munkájuk lesz a szakembereknek (Fotó: Sárkány Wellness és Gyógyfürdő)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő fejlesztését tűzte ki célul az önkormányzat. A június 5-i Közbeszerzési Értesítő szerint a gyógyfürdő és tanuszoda épületének délkeleti részén bővítik az ingatlant. A földszinten a pergola teraszt, az emeleten pedig a napozó teraszt beépítik. A két új épületrész között acéllépcső lesz, így kialakítva a 324 négyzetméteres játszóházat.

A projekt másik része az 1. számú termálmedence kettéosztása (1 nyugati oldali medence 258,86 m2 felülettel és 1 keleti oldali medence 88,16 m2 felülettel) és burkolatának teljes felújítása, valamint a medencetöltő gépészeti egység átalakítása, a vízellátás-csatornázási munkák elvégzése. A tervezett középső medencei új ülősort összekötik a meglévő szerkezettel. Ezeken túl 14 játszóelemet magában foglaló, körbekerített, zuhanyoszloppal ellátott szabadtéri játszóteret alakítanak ki.

A munkálatokat a hajdúböszörményi székhelyű Szép Házak – 6. Pillér Kft. emberei végzik, hiszen ez a cég adta a legkedvezőbb ajánlatot, nettó 452,4 millió forint értékben. A vállalkozási szerződést május 30-án írták alá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés